Den Bosch Cultuurstad

Deze website is te koop. Voor meer informatie stuur een email naar info@denbosch-cultuurstad.nl


Cinema

Geniet van het witte doek in een bioscoop in Den Bosch

Een avondje rustig genieten in een bioscoop in Den Bosch. In vervoering worden gebracht door een bijzondere film op het witte doek. Dat is mogelijk bij één van de drie locaties in Den Bosch. Van populaire films die worden aangekondigd door de media tot culturele films die hun première hebben gehad bij een film festival. Ontdek het witte doek in de bioscoop of in één van de filmzalen van de theaters in Den Bosch!
Verkadefabriek

Verkadefabriek

De Verkadefabriek is een leuke gezellige locatie met bijzondere films. In Verkadefabriek draaien veel eigentijdse films uit vele culturen. Filmverhalen die je meenemen, de wereld hele wereld over, maar ook die het moment van de dag omschrijven. Ga op avontuur en loop binnen bij de Verkadefabriek en maak een keuze uit het brede film- programma.
Cinema Parade - Theater aan de Parade

Cinema Parade - Theater aan de Parade

Het Theater aan de Parade heeft naast een uitgebreid programma van onder andere muziek, cabaret, toneel, musicals, dans, opera ook een filmzaal in de cinema club. In de filmzaal draaien zowel de beroemde films als de echte filmklassiekers. Daarnaast heeft het Theater aan de Parade ook nog diverse ludieke acties.
VUE Den Bosch - Euro Cinema

VUE Den Bosch - Euro Cinema

VUE Den Bosch is de bioscoop met de meeste filmzalen. In totaal kan Euro Cinema Den Bosch ongeveer 1100 bezoekers kwijt, bovendien zijn ze zeven dagen per week geopend. De VUE bioscoop draait voornamelijk populaire films die geliefd zijn door een groot publiek. Daarbij heeft de bioscoop Euro Cinema diverse acties, waaronder ladies night.